Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám velkou radost z toho, že Ruda má podporu svých kolegů blogerů. Určitě by nám přál, kdyby se komukoliv z nás podařilo něco podobného - natočit celovečerní film a dostat se s ním na Filmový festival v Karlových Varech. Lidi, to je bomba :D

1 0
možnosti
AS

skvělý rozhovor. R^

A rudovi držím palce s filmem, s psaním, s pohádkou .. prostě se vším, do čeho se pustí.

2 0
možnosti
Foto

Nerada bych působila jako nevyzrálá náctiletá blbka, ale tenhle člověk je pro mě zosobněním všech věcí, na který já se nikdy nezmůžu... Zvlášť teď, když mám doma malý děcko ;-D Rudolfe Havlíku, respekt a čelo omlácený o zem ze všech poklon, bo ty tady dokazuješ, že když se chce, všechno jde ;-) Můžu ti přát jen štěstí a dostatek sil k tomu, abys světu ukázal, zač je toho osel... Abys tady z toho udělal točitej eskalátor R^:-)

1 0
možnosti
JG

no, trochu to tak působí;-) Taky fandím lidem, kteří se nebojí jít za svými sny, nicméně po přečtení Vašeho projevu se mi vybavily takové ty fanynky, které po spatření svého idola okamžitě vypínají mozek, padají do kolen, propukají v hysterický pláč, rvou ze sebe oblečení (případně mlátí čelem o zem) a následně jsou lapajíc po dechu vyneseny z publika. ;-D

3 2
možnosti
Foto

Vypada to, že to je fajny synek, ten Ruda. Třeba ho raz pozvu na pivo, až dovali přestavit film ku nam do Bradavic u Ostravy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek