Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a72r44a 64R98a59n30k

18. 11. 2014 0:48

VR^i kdyz s husi kuzi na tele.....

0 0
možnosti

J58a91n 75R84á70ž

17. 11. 2014 13:14

Pokud se pamatuji, tak studentský pochod organizoval prvotně fakulzni výbor SSM a jeho funkcionáři v jejichž řadách byli i Mejstřík a Pajerová. Nic to nemění na jejich zásluze na tom,jak se tento pochod dál vyvíjel a jak ovlivnil následné dění ve státu.

Ale proboha nedělejte z těchto lidí nějaké svatoušky, neb kdyby ,atd., byli by možná náhradníci Mohority. Takhle se jen připletli do kola dějin a protože byli zvyklí být aktivní ze SSM, byli i aktivní v listopadu. Poděkovat jim za to, to ano, ale nedělat z nich to, co nebyli.

4 0
možnosti
Foto

Ambiciözní lidé vstupovali do SSM záhy a aby to někam dotáhli, meseli být aktivní. Jakmile bylo SSM zrušeno, hledali jiné struktury, které by jim umožnily dělat kariéru.

2 0
možnosti
Foto

Je umění naslouchat a schopnost naslouchat.8-o To první se lze naučit, často i proto, aby se dalo i ,,tříbit", ale i oponovat. Co znamená ,,oponovat" lze ovšem zas možné vyložit různě. Zda jde toliko o to, prosadit svůj náhled ;-O, či vnímat i proč a co je sdělováno. Schopnost naslouchání je dáno především schopností empatieV. Cokoli lze ovšem i využít, cokoli může i uškodit (i v dobré víře, že se pomáhá). A zrovna tak lze cokoli z toho i zneužít. V tom všem je obsaženo i to, co se nazývá morálka, ale i její hranice. Každý je má jinde;-)

1 0
možnosti

proč tu plácá svazák mejstřík?

3 1
možnosti
Foto

A proč tu píše pan Bergman?

3 1
možnosti

A čo je ten....absurdný ? :-P

Ten váš článek to je hotová intelektuální smršť. Dám vám karmu, abych nebyl za blbce.

Ale karmu budete mít nízkou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS