Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Žadatel

28. 1. 2012 23:00
Nezbylo,

než kliknout na RSS.R^

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

28. 1. 2012 23:17
Re: Nezbylo,

Děkuji a dobrou noc všem. :)

1 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

28. 1. 2012 22:41
Drábek nedělá reformu, jen lidem šlape na paty

Vadí mi to apriorní podezdřívání. Kdo bere nějakou dávku, je rázem podezdřelý. Podezdřelý je člověk na neschopence, protože bere dávku, je to škodná a budeme mu šlapat na paty. Žádné vycházky, tůdle. Invalidům pokrátit dávky, ti jsou zřejmě ještě horší. Nejhorší jsou ovšem nezaměstnaní, takže jim zajistíme práci - neplacenou.

Drábek je zcela asociální člověk, o reformě nemůže být řeči. Jeho způsoby kombinují chování panského drába z dob roboty a administrativní mašinerii sledující lidi, vše kontrolující, státu hodně levicově zaměřeného. Drábek jak ta levice zkrátka lidem nevěří.

Potíže s fungováním informačního systému jsou prý fikce, žádné nejsou. Dle mého názoru ten člověk hanebně lže.

Pokud jde o skutečné kroky, např. řešení toho, že nad 50 let je 40% nezaměstnanost, tak tady on nedělá nic. Stačilo by málo, daňově zvýhodnit zaměstnávání této věkové kategorie a naopak více zatížit ty firmy, kde věkový průměr zaměstnanců je 30 let.

6 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

28. 1. 2012 22:43
Re: Drábek nedělá reformu, jen lidem šlape na paty

Ale Drábek nemá v úmyslu nic takového. Nechce problém řešit, jen lidem šlapat na paty. Podobně by šlo i tvrdě postihovat firmy, které zaměstnávají lidi načerno. Zatím se jen buzerujou nezaměstnaní, z nichž takto načerno pracuje jen malá část. Šlapat na paty se bude ovšem všem.

Připomíná mi to dorostového doktor na sš v době totality. Neuznával nemocné, s 37,8 st. posílal do školy se slovy, ve škole se pěkně vypoťte. Rodičům to zdůvodnovat tím, že někteří jsou simulanti. Takže pro jistotu neuznal nikoho, kdo neměl teplotu 39 st.

8 0
možnosti
AA

svedek casu

28. 1. 2012 22:37
Dobře napsáno

R^R^R^!!

5 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

28. 1. 2012 22:55
Re: Dobře napsáno

Děkuji. :)

0 0
možnosti
S

seelen

28. 1. 2012 22:33
Karma

R^

4 0
možnosti
JA

SocPredator

28. 1. 2012 22:31
Hm, že je to na levačku tak nějak víme

Až do poslední věty jsem nepochopil o čem to je a proč. A na poslední větu mám jednoduchou odpověď: Rovná sociální dávka všem, a nikdo si o pomoc říkat nemusí. Takže reforma tímto směrem by tento problém neměla...

1 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

28. 1. 2012 23:08
Re: Hm, že je to na levačku tak nějak víme

Nevíte, protože jste doposud pomoc státu nepotřeboval. Předpokládám, že jste muž a ti chodí o soc. dávky žádat jen v případě, že se jedná o jejich děti nebo ženy (samozřejmě nehovořím o dávkách hmotné nouze - ty jsou neskutečným způsobem zneužívané). Takže jednoho dne prostě spolknete pilulku hořkosti (a já Vám přeji, ať k tomu nikdy nedojde) a přijdete si říct o pomoc pro svého člena rodiny, kterému - dle verdiktu lékařů - zbývá několik měsíců života. A Vy narazíte na mega vysokou zeď, sestávající z hloupých byrokratických předpisů, nových a nových formulářů a pomoci se dočkáte možná za půl roku? A možná vůbec. Pomoc by měla přijít už ve zdravotnickém zařízení. Psychické podpory by se mělo dostat jak pacientovi, tak jeho rodině - pečujícím osobám. pokrač.

1 0
možnosti
IM

syslus moribunus

28. 1. 2012 22:22
Vážená

tohle je první vláda která konečně začala dělat reformy a to se líným čecháčkum moc nelíbí.Dochází konečně na to že budou muset pracovat a ne jenom chodit do práce.jako za bolševika.ty návyky si pořád Husákovi děti drží a bohužel je předávají i na další generaci,.Tento národ dokáže akorát skvěle nadávat a krást.Na to jsme přeborníci.Já z toho moc radost nemám ale snad naším dětem to bude k dobru.Nebo chcete nabrat směr Řecko??Už se tam blížíme a proto je třeba vyvětrat ten smrad a tu armádu darmožroutů vyhnat z pelechů.Práce je tady dost. Přestaňte číst bulvár a začněte používat mozek a možná zjístite že právě Drábek patří k těm slušným ministrům...Ale jistě zde najdete spousty spřízněných duší Hlavně Jirku Hrebenára jste tímto potěšila.Rv

2 0
možnosti
MD

+R/-W

28. 1. 2012 22:29
Re: Vážená

Kdyz si vymenite foto za nejakou carodejnici budete bliz k zastani bez  vedlejsich pohnutek.

Clanek si to zaslouzi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek